Červená řepa dušená se smetanou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vložíme ji na rozehřáté máslo, osolíme, mírně podlijeme a dusíme doměkka do vysmahnutí šťávy.
  • 2
    Potom přilijeme smetanu s moukou a krátce povaříme. Nakonec ochutíme citronovou šťávou nebo cukrem.
  • 3
    Podáváme jako samostatný pokrm s brambory nebo jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.