Červená řepa s křenem
40 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
- 1000gramůČervená řepa
- 80gramůCibule
- 80gramůKřen
- 150gramůJogurt bílý
- 5gramůSůl
- 5gramůKmín celý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Červenou řepu uvaříme doměkka, necháme vychladnout a oloupeme. Nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, křen nastrouháme.
- 2Do mísy nasypeme vařenou řepu, přimícháme cibuli, křen, osolíme, okmínujeme a promícháme s jogurtem. Podáváme jako přílohu k pečenému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.