Červené kuře s rajčaty

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
495 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
37 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na plátky a opečeme dozlatova na rozpáleném oleji. Přidáme prolisovaný česnek, kari pastu, nastrouhaný galgán, tamarindovou pastu, limetové listy a vše opékáme 1 minutu.
  • 2
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky. Vmícháme je spolu s kokosovým mlékem do směsi, přivedeme k varu a vaříme 20 minut na mírném plameni, dokud pokrm nezačne houstnout. Přidáme rozpůlená rajčata, drobně nakrájený koriandr a za občasného promíchání vaříme 5 minut.
  • 3
    Hotový pokrm rozdělíme na talíře a servírujeme s vařenou jasmínovou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.