Červené kuře thajské

20 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
523 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
34 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
35 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme ve woku slunečnicový olej. Pokrájíme na nudličky kuřecí maso, přidáme do woku a smažíme 5 minut. Přidáme rozetřený česnek, zázvor, kari pastu, limetkové lístky a tamarind a minutu smažíme.
  • 2
    Sladké brambory oloupeme a pokrájíme na kostky. Přidáme do směsi kokosové mléko a brambory uvedeme do varu. Necháme povařit 20 minut, dokud šťáva nezhoustne. Do směsi přidáme koriandr a pokrájená rajčata a za občasného míchání dusíme 5 minut.
  • 3
    Dáme na talíře a doporučujeme podávat s jasmínovou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.