Červené máslo
30 min.
Ingredience
- 125gramůMáslo čerstvé
- 35gramůŠalotka
- 30mililitrůPomerančová šťáva
- 20gramůPepř červený celý
- 1špetkaNové koření mleté
- 4gramySůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
27 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Červený pepř nadrtíme, šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno, z pomeranče vymačkáme šťávu.
- 2Máslo necháme změknout v pokojové teplotě, nejdříve přimícháme pomerančovou šťávu, následně pepř, nakonec šalotku. Lehce osolíme a okořeníme špetkou mletého nového koření. Ochucené máslo dobře promícháme, dáme do lednice vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.