Červené zelí

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
5 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí očistíme, nakrouháme a dáme do mísy.
  • 2
    Přidáme oloupaná a na plátky nakrájená jablka, osladíme a osolíme.
  • 3
    Zalijeme červeným nebo bílým vínem, okyselíme citronem.
  • 4
    Vše dobře promícháme a necháme marinovat.
  • 5
    Nasekáme cibuli a zpěníme ji v rozpáleném tuku. Přidáme zelí i se šťávou a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.