Červené zelí
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusZelí hlávkové červené
- 1decilitrVíno červené
- 1lžíceSůl
- 4lžíceCukr krupice
- 2kusyJablka
- 2lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
5 g
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1Zelí očistíme, nakrouháme a dáme do mísy.
- 2Přidáme oloupaná a na plátky nakrájená jablka, osladíme a osolíme.
- 3Zalijeme červeným nebo bílým vínem, okyselíme citronem.
- 4Vše dobře promícháme a necháme marinovat.
- 5Nasekáme cibuli a zpěníme ji v rozpáleném tuku. Přidáme zelí i se šťávou a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.