Červené zelí s jablečnou šťávou

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozpálíme olej a na měsíčky nakrájenou cibuli na něm osmahneme, osolíme.
  • 2
    Hrušky omyjeme, očistíme, překrojíme na čtvrtiny, zbavíme jádřinců a nahrubo nasekáme. Poté je přidáme do kastrolu k cibuli a za stálého míchání dusíme asi 5 minut.
  • 3
    Červené zelí nakrájíme na tenké nudličky, přidáme do kastrolu a smícháme s cibulovo-hruškovou směsí. Nakonec přidáme třtinový cukr, nové koření, přelijeme jablečnou šťávou a za občasného míchání dusíme asi 120 minut.
  • 4
    Poté ihned podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.