Červený pokrm
35 min.
Ingredience
- 150gramůSýr Parmezán
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 6kusůVejce slepičí
- 0,5kilogramRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
39 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme a oloupeme.
- 2V kastrole rozpustíme máslo, přidáme spařená, na kousky nakrájená rajčata, osolíme, osladíme a dusíme, až vznikne hustší omáčka.
- 3Vejce ušleháme do pěny a za stálého míchání je přidáme k omáčce. Nasypeme strouhaný sýr a mícháme do mírného zhoustnutí - včas odstavíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.