Česká polévka z kysaného zelí

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Je-li zelí příliš kyselé tak ho krátce propláchneme, trochu překrájíme, osolíme, okmínujeme a dáme vařit.
  • 2
    Když změkne, rozšleháme vejce ve smetaně s moukou a polévku jí zahustíme. Povaříme 5 minut.
  • 3
    Nazávěr vmícháme kousek tuku nebo másla. Polévku dochutíme špetkou cukru a citrónovou šťávou.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.