Česneková omáčka s ančovičkami
20 min.
Ingredience
- 6kusůAnčovička - filety
- 250mililitrůOlej olivový
- 60gramůMáslo čerstvé
- 6stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
760 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
78 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
158 mg
Cukr
75 mg
Postup přípravy
- 1Oloupaný česnek a ančovičky rozmačkáme na pastu, do které vmícháme část olivového oleje.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo a pastu v něm prohřejeme. Podlijeme zbylým olejem a podáváme.
- 3Omáčka je vhodná ke grilovaným rybám nebo k masu. Můžeme ji podávat i s čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.