Česnekový toast

14 min.
Evropa
Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
519 mg
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky bagety rozložíme vedle sebe na plech. V rendlíku rozehřejeme máslo a olej. Česnek oloupeme a prolisujeme, přidáme spolu s bazalkou k máslu. Dusíme asi 10 vteřin, pak ji odstavíme z ohně.
  • 2
    Plech s chlebíčky dáme do trouby předehřáté na 250°C asi na vzdálenost 10 cm od horního zdroje tepla a chlebíčky lehce opečeme.
  • 3
    Plátky chlebíčků obrátíme, potřeme česnekovým máslem a posypeme strouhaným parmazánem. Zapékáme asi 5-7 minut v troubě, až jsou zlatohnědé.
  • 4
    Hotové chlebíčky dáme na mísu a horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.