Chalupářské zapékané špagety

60 min.

Ingredience

      • 1kusCibule
      • 1hrnekHouby čerstvé
      • 1lžičkaMajoránka
      • 6kusůPaprika zelená
      • 6kusůRajčata
      • 1lžičkaPepř černý mletý
      • 1lžícesádlo
      • 2lžíceStrouhanka
      • 3lžíceSůl
      • 500gramůŠpagety
      • 20dekagramůSýr Eidam cihla 40%
      • 1baleníHovězí ve vlastní šťávě
      • 5litrůVoda pitná
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    703 kcal
    Bílkoviny
    33 g
    Tuky
    14 g
    Sacharidy
    107 g
    Vláknina
    4 g
    Cukr
    7 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme na kostky nakrájenou papriku a rajčata a necháme podusit( pro usnadnění je možné použít zeleninové lečo). Do směsi přidáme houby a na kostky nakrájené maso z konzervy. Osolíme, okořeníme a necháme prohřát. Mezitím v hrnci v osolené vodě uvaříme špagety - stačí 8 minut. Maso-zeleninovou směs promícháme se špagetami a vysypeme do pekáče vymazaného sádlem a vysypaného strouhankou. Povrch posypeme nahrubo strouhaným sýrem a necháme zapéct. Pečeme asi 40 minut při teplotě 180 °C.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.