Chalupářský pivní špíz

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
831 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
62 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kabanos a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu a uzený sýr na plátky.
  • 2
    V misce rozšleháme vajíčka s pivem.
  • 3
    Na grilovací jehlu střídavě napichujeme připravený kabanos, cibuli, slaninu a sýr. Vše na jehle k sobě těsně přimáčkneme, obalíme nejdříve v mouce, pak v rozšlehaných vajíčkách a nakonec ve strouhance.
  • 4
    Ve velké pánvi nebo ohnivzdorné míse, případně v pekáči, rozehřejeme olej a špízy na něm smažíme ze všech stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.