Chilaquiles Verdes
15 min.
Ingredience
- 480gramůSalsa rajčatová
- 130mililitrůVoda pitná
- 400gramůTortilla chips
- 8lžicZakysaná smetana
- 1kusAvokádo
- 1kusCibule červená
- 4lžíceKoriandr čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 400gramůFazole bílé sterilované
- 1lžičkaOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
768 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
33 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
16 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Salsu smícháme s vodou a přivedeme k varu. Poté přidáme tortilla chipsy a minutu povaříme.
- 2Avokádo oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
- 3Cibuli nakrájíme na jemno.
- 4Fazole ohřejeme a rozdělíme je do čtyř talířů. Přidáme salsu s tortillami a ozdobíme zakysanou smetanou, avokádem, cibulí a koriandrem.
- 5Před podáváním trošku posypeme solí a zastříkneme olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.