Chilli guláš

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 3kusyCibule
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 2lžíceVoda pitná
    • 3lžíceSádlo škvařené
    • 4lžíceKečup
    • 4kusyPárky jemné
    • 0,25lžičkaChilli koření mleté
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
23 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jednu nadrobno rozkrájenou cibuli zpěníme na sádle, přisypeme mletou papriku a chilli koření. Přidáme párky, nakrájené na větší kousky, promícháme a přilijeme kečup. Podle potřeby můžeme zředit dvěma lžícemi vody. Vše chvíli povaříme.
  • 2
    Nakonec guláš podle chuti osolíme. Na talíři každou porci posypeme zbylou nakrájenou cibulí.
  • 3
    Podáváme s opečenými plátky toastového chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.