Chilský hovězí guláš
45 min.
Ingredience
- 750gramůHovězí maso zadní
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 2kusyCibule
- 5lžicOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
869 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.
- 2Ve velké pánvi rozehřejeme olej, na něm krátce osmahneme chilli koření, pak přidáme nakrájené maso a za stálého míchání ze všech stran opečeme. K opečenému masu přisypeme nakrájená kolečka cibule, posypeme mletou sladkou paprikou, promícháme a pečeme doměkka ve šťávě, kterou maso pustilo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.