Chilský hovězí guláš

45 min.

Ingredience

    • 750gramůHovězí maso zadní
    • 1lžičkaChilli koření mleté
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPaprika mletá sladká
    • 2kusyCibule
    • 5lžicOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
16 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
869 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej, na něm krátce osmahneme chilli koření, pak přidáme nakrájené maso a za stálého míchání ze všech stran opečeme. K opečenému masu přisypeme nakrájená kolečka cibule, posypeme mletou sladkou paprikou, promícháme a pečeme doměkka ve šťávě, kterou maso pustilo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.