Chléb na jehle
15 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceSýr Lučina - termizovaný
- 1kusOkurka salátová
- 2plátkySýr Gouda 45%
- 1krajícChléb celozrnný pšeničný
- 2plátkyŠunka krůtí
- 4kusyŘedkvička
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Velký plátek chleba potřeme máslem a tvarohovo-bylinkovým sýrem.
- 2Rozpůlíme a přiklopíme k sobě. Rozkrojíme na čtyři díly.
- 3Ředkvičky omyjeme, okurku a šunku rozpůlíme. Okurku zabalíme do šunky.
- 4Kostky chleba napíchneme na jehlici nebo špejli společně s ředvičkami, sýrovými kostkami a okurkovými plátky.
- 5Ihned podáváme nebo uložíme do sáčku na svačinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.