Chléb na jehle

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Velký plátek chleba potřeme máslem a tvarohovo-bylinkovým sýrem.
  • 2
    Rozpůlíme a přiklopíme k sobě. Rozkrojíme na čtyři díly.
  • 3
    Ředkvičky omyjeme, okurku a šunku rozpůlíme. Okurku zabalíme do šunky.
  • 4
    Kostky chleba napíchneme na jehlici nebo špejli společně s ředvičkami, sýrovými kostkami a okurkovými plátky.
  • 5
    Ihned podáváme nebo uložíme do sáčku na svačinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.