Chléb s ančovičkami, olivami a tymiánem
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka chlebová
- 50gramůOlivy černé
- 30gramůAnčovičky konzervované
- 20gramůTymián sušený
- 20gramůMáslo čerstvé
- 300mililitrůMléko plnotučné
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
5 g
Cukr
378 mg
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme chlebovou mouku, cukr, sůl a tymián, zalijeme mlékem a rozpuštěným máslem, přidáme sušené droždí a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme odpeckované, rozpůlené olivy a pokrájené ančovičky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.