Chléb s arašídovou příchutí a čokoládou

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 2,4decilitryVoda pitná
    • 150gramůMáslo arašídové
    • 1lžíceCukr krupice
    • 0,5lžičkaSůl
    • 450gramůMouka pšeničná hladká
    • 1lžičkaDroždí sušené
    • 100gramůČokoláda na vaření
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme máslo, cukr a sůl. Mouky důkladně promícháme a směs přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami a vše poprášíme droždím.
  • 2
    Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
  • 3
    Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a světlou kůrku a zapneme. Pět minut před ukončením cyklu hnětení – některé přístroje nás upozorní zvukovým signálem - přisypeme čokoládu, nalámanou na malé kousky.
  • 4
    Po ukončení pečení přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu. Chléb vyklopíme a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.