Chléb s arašídovou příchutí a čokoládou
50 min.
Ingredience
- 2,4decilitryVoda pitná
- 150gramůMáslo arašídové
- 1lžíceCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
- 450gramůMouka pšeničná hladká
- 1lžičkaDroždí sušené
- 100gramůČokoláda na vaření
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, přidáme máslo, cukr a sůl. Mouky důkladně promícháme a směs přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami a vše poprášíme droždím.
- 2Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
- 3Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a světlou kůrku a zapneme. Pět minut před ukončením cyklu hnětení – některé přístroje nás upozorní zvukovým signálem - přisypeme čokoládu, nalámanou na malé kousky.
- 4Po ukončení pečení přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu. Chléb vyklopíme a necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.