Chléb s bylinkovým žervé a zeleninou

10 min.
Česká republika

Ingredience

      • 50gramůSýr Lučina - termizovaný
      • 1lžíceZakysaná smetana
      • 2špetkySůl
      • 1kusCibulka jarní
      • 1kusPaprika červená
      • 1krajícChléb celozrnný pšenično-žitný
      • 0,5lžíceKopr čerstvý
      • 0,5lžícePetržel kudrnka
    Počet porcí:
    1

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    332 kcal
    Bílkoviny
    11 g
    Tuky
    16 g
    Sacharidy
    35 g
    Vláknina
    2 g
    Cukr
    4 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Mladý omytý kopr a petrželku pokrájíme nadrobno. V misce vyšleháme čerstvý žervé sýr s lžicí zakysané smetany a bylinkami. Pak pomazánku dochutíme solí.
    • 2
      Malou jarní cibulku očistíme a pokrájíme i s natí na tenká kolečka. Omytou červenou papriku rozkrojíme a zbavíme semínek.
    • 3
      Tmavý chléb natřeme pomazánkou a posypeme ji hustě cibulkou. Ke chlebu přikusujeme papriku.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.