Chléb s bylinkovým žervé a zeleninou
10 min.
Ingredience
- 50gramůSýr Lučina - termizovaný
- 1lžíceZakysaná smetana
- 2špetkySůl
- 1kusCibulka jarní
- 1kusPaprika červená
- 1krajícChléb celozrnný pšenično-žitný
- 0,5lžíceKopr čerstvý
- 0,5lžícePetržel kudrnka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
16 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Mladý omytý kopr a petrželku pokrájíme nadrobno. V misce vyšleháme čerstvý žervé sýr s lžicí zakysané smetany a bylinkami. Pak pomazánku dochutíme solí.
- 2Malou jarní cibulku očistíme a pokrájíme i s natí na tenká kolečka. Omytou červenou papriku rozkrojíme a zbavíme semínek.
- 3Tmavý chléb natřeme pomazánkou a posypeme ji hustě cibulkou. Ke chlebu přikusujeme papriku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.