Chléb s Hermelínem
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 40gramůHořčičné semínko
- 10gramůMáslo čerstvé
- 160mililitrůVoda pitná
- 40gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 100mililitrůMléko plnotučné
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme mléko, vodu, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, hořčičná semínka a pšeničnou mouku, promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Přisypeme sušené droždí, nastavíme program na základní chléb, po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájený Hermelín a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.