Chléb s kandovanou pomerančovou kůrou

205 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůMouka chlebová
    • 50gramůKandovaná pomerančová kůra
    • 50gramůČokoláda hořká
    • 20gramůMáslo čerstvé
    • 5gramůSůl
    • 10gramůDroždí sušené
    • 20gramůCukr krupice
    • 240mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo, přidáme mouku, sůl, cukr a promícháme. Přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb, po zaznění signálu přidáme kousky čokolády a nasekanou kandovanou pomerančovou kůru, necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.