Chléb s kandovaným kumkvátem

195 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůMouka chlebová
    • 300mililitrůVoda pitná
    • 50mililitrůPomerančová šťáva
    • 40gramůDroždí sušené
    • 5gramůSůl
    • 40gramůCukr krupice
    • 60gramůKumkvát
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
2 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme rozpuštěné máslo, vodu a šťávu z pomeranče, přidáme cukr, sůl, mouku, promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Přisypeme sušené droždí, nastavíme program na základní chléb, po zaznění signálu přidáme na kostičky nakrájený kumkvát a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.