Chléb s parmezánem a jarní cibulkou
206 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200gramůCibulka jarní
- 5gramůSůl
- 60gramůSýr Parmezán
- 20mililitrůOlej olivový
- 250mililitrůVoda pitná
- 10gramůDroždí sušené
- 20gramůCukr krupice
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme mouku, sůl, cukr a nastrouhaný parmezán. Promícháme a přisypeme sušené droždí. Přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájenou jarní cibulku i s natí a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.