Chléb s parmezánem a jarní cibulkou

206 min.
Evropa

Ingredience

      • 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
      • 200gramůCibulka jarní
      • 5gramůSůl
      • 60gramůSýr Parmezán
      • 20mililitrůOlej olivový
      • 250mililitrůVoda pitná
      • 10gramůDroždí sušené
      • 20gramůCukr krupice
    Počet porcí:
    5

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    476 kcal
    Bílkoviny
    17 g
    Tuky
    9 g
    Sacharidy
    81 g
    Vláknina
    5 g
    Cukr
    5 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme mouku, sůl, cukr a nastrouhaný parmezán. Promícháme a přisypeme sušené droždí. Přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme k těstu nakrájenou jarní cibulku i s natí a necháme péct.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.