Chléb s pivovarským droždím

205 min.
Evropa

Ingredience

    • 450gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 50gramůMouka pšeničná celozrnná
    • 60gramůDroždí
    • 5gramůSůl
    • 40gramůCukr krupice
    • 100mililitrůMléko plnotučné
    • 200mililitrůVoda pitná
    • 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme pšeničnou i celozrnnou mouku, cukr, sůl, zalijeme vodou, rozpuštěný máslem, mlékem a rozdrobíme droždí. Promícháme, přemístíme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.