Chléb s pivovarským droždím
205 min.
Ingredience
- 450gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůMouka pšeničná celozrnná
- 60gramůDroždí
- 5gramůSůl
- 40gramůCukr krupice
- 100mililitrůMléko plnotučné
- 200mililitrůVoda pitná
- 30gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme pšeničnou i celozrnnou mouku, cukr, sůl, zalijeme vodou, rozpuštěný máslem, mlékem a rozdrobíme droždí. Promícháme, přemístíme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.