Chléb s řepnou šťávou
185 min.
Ingredience
- 400gramůMouka chlebová
- 250mililitrůŠťáva z červené řepy
- 5gramůSůl
- 20gramůCukr krupice
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme čerstvou, nejlépe doma prolisovanou, šťávu z červené řepy, přidáme chlebovou mouku, cukr, sůl a sušené droždí, promícháme.
- 2Těsto přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.