Chléb s řepnou šťávou

185 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůMouka chlebová
    • 250mililitrůŠťáva z červené řepy
    • 5gramůSůl
    • 20gramůCukr krupice
    • 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme čerstvou, nejlépe doma prolisovanou, šťávu z červené řepy, přidáme chlebovou mouku, cukr, sůl a sušené droždí, promícháme.
  • 2
    Těsto přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.