Chléb s řepnými listy a sýrem

196 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 50gramůŘepné listy
    • 100gramůSýr Comté
    • 40mililitrůOlej olivový
    • 250mililitrůVoda pitná
    • 5gramůSůl
    • 20gramůCukr krupice
    • 8gramůDroždí sušené
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé řepné listy opereme, osušíme a nasekáme na drobno. Do mísy nalijeme olej, vodu, přidáme hladkou mouku, cukr, sůl a sýr comté, zamícháme, přidáme sušené droždí. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a po zaznění signálu přihodíme kousky řepných listů, necháme péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.