Chléb s řepnými listy a sýrem
196 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůŘepné listy
- 100gramůSýr Comté
- 40mililitrůOlej olivový
- 250mililitrůVoda pitná
- 5gramůSůl
- 20gramůCukr krupice
- 8gramůDroždí sušené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Čerstvé řepné listy opereme, osušíme a nasekáme na drobno. Do mísy nalijeme olej, vodu, přidáme hladkou mouku, cukr, sůl a sýr comté, zamícháme, přidáme sušené droždí. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a po zaznění signálu přihodíme kousky řepných listů, necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.