Chléb s třešněmi a černým rybízem
207 min.
Ingredience
- 550mililitrůVoda pitná
- 60mililitrůOlej olivový
- 20mililitrůMed včelí
- 5gramůSůl
- 25gramůChlebový kvásek
- 350gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 300gramůMouka pšeničná celozrnná
- 50gramůTřešně kandované
- 50gramůRybíz černý
- 40gramůSezamová pasta
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme tmavou a celozrnnou mouku, sezamovou pastu, sůl, kandované třešně a rybízové kuličky. Vmícháme kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.