Chléb se sýrovou omáčkou
35 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 250mililitrůMléko polotučné
- 300gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4krajíceChléb konzumní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
20 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Sýr pokrájíme na kostky, zalijeme ho mlékem a necháme tři hodiny máčet. Pak ho dáme do vodní lázně, přidáme máslo, mírně rozšlehaná vejce, opepříme a mícháme je, až se sýr roztaví. Nesmí se ovšem vařit.
- 2Omáčku podáváme s kousky teplého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.