Chléb z domácí pekárny - jednoduchý recept pro všechny

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
347 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme vodu, do ní přisypeme mouku s kmínem, uprostřed uděláme malý důlek a do něj přidáme droždí. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl, do protilehlého cukr.
  • 2
    Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme základní program pro bochník o váze 0,9 kg a světlou kůrku.
  • 3
    Po upečení přístroj vypneme, formu v rukavicích vyjmeme, chléb z ní opatrně vyklepneme a necháme ho vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.