Chléb z podmáslí s medovou příchutí

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
289 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu a podmáslí, přidáme med a sůl. Mouku přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami a vše poprášíme droždím.
  • 2
    Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
  • 3
    Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a středně propečená kůrka, a zapneme.
  • 4
    Po ukončení programu přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu.
  • 5
    Chléb vyklopíme, potřeme medem a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.