Chléb z podmáslí s medovou příchutí
55 min.
Ingredience
- 0,5decilitrVoda pitná
- 3lžíceMed včelí
- 1lžičkaSůl
- 500gramůMouka pšeničná hladká
- 1,5lžičkyDroždí sušené
- 2,85decilitryMléko - podmáslí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
289 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do pečící nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu a podmáslí, přidáme med a sůl. Mouku přisypeme tak, aby zcela pokryla vodu s přísadami a vše poprášíme droždím.
- 2Pokud se u trouby doporučuje začít suchými surovinami, vložíme je do nádoby v opačném pořadí.
- 3Pečicí nádobu se surovinami dáme do přístroje, nastavíme na základní program a středně propečená kůrka, a zapneme.
- 4Po ukončení programu přístroj vypneme a v rukavicích z něj vyndáme pečicí nádobu.
- 5Chléb vyklopíme, potřeme medem a necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.