Chlebíček čokoládový

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
21 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Formu na sekanou vyložíme alobalem. Mandle nasekáme.
  • 2
    Do pánve dáme máslo, mléko, skořici a čokoládu. Zahříváme směs 5 minut, mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí a vše nepromíchá.
  • 3
    Do čokoládové směsi vmícháme mandle, nasekané meruňky a rozdrcené sušenky. Promícháme, aby se opět vše spojilo. Směs vlijeme do připravené formy a necháme hodinu v lednici ztuhnout.
  • 4
    Poté nakrájíme čokoládový chlebíček na plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.