Chlebíček s krémem a čokoládou

80 min.
Ruská federace

Ingredience

    • 450gramůTvaroh jemný
    • 100gramůKandované ovoce
    • 2lžíceRum
    • 1lžíceKáva instantní
    • 80gramůCukr krupice
    • 150gramůMáslo čerstvé
    • 125mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 300gramůPiškotový korpus vaječný
    • 360gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
5504 kcal
Bílkoviny
117 g
Tuky
298 g
Sacharidy
592 g
Vláknina
28 g
Cukr
441 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plát hotového piškotového korpusu nakrájíme na tři díly stejného tvaru jako je forma. Smícháme tvaroh, cukr, nahrubo nasekanou čokoládu (300g), pokrájené kandované ovoce a aromatický alkohol, rum, brandy apod.
  • 2
    Díl piškotu dáme na dno formy, potřeme náplní, přiklopíme dalším piškotem, potřeme náplní a zakoníme piškotem.
  • 3
    Zakryjeme folií a dáme vychladit. Vyklopíme z formy a potřeme vychlazenou polevou z čokolády, smetany, instantní kávy a másla. Tu spojíme nejlépe ve vodní lázni. Zdobíme hoblinami čokolády, čokoládovými bonbóny nebo lanýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.