Chlebíčky s čedarovým krémem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
30 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
133 mg
Cukr
260 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky veky opečeme nasucho v troubě nebo v topinkovači, čedar nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme čedar, přilijeme pivo a za stálého míchání vaříme, až se sýr úplně roztaví a vznikne hustý sýrový krém. Podle chuti opepříme, krémem namažeme opečené plátky veky a krátce zapečeme v troubě nebo pod grilem.
  • 3
    Chlebíčky upravíme na talířky a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.