Chlebíčky s čedarovým krémem
20 min.
Ingredience
- 240gramůVeka chlebíčková krájená
- 200gramůSýr Čedar
- 50gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
30 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
133 mg
Cukr
260 mg
Postup přípravy
- 1Plátky veky opečeme nasucho v troubě nebo v topinkovači, čedar nakrájíme na malé kousky.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme čedar, přilijeme pivo a za stálého míchání vaříme, až se sýr úplně roztaví a vznikne hustý sýrový krém. Podle chuti opepříme, krémem namažeme opečené plátky veky a krátce zapečeme v troubě nebo pod grilem.
- 3Chlebíčky upravíme na talířky a ještě teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.