Chlebíčky s Nivou a hruškami
20 min.
Ingredience
- 2kusyHrušky
- 4lžíceŘeřicha
- 2lžíceOřechy vlašské
- 1špetkaPepř černý mletý
- 8krajícůChléb celozrnný pšenično-žitný
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
7 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Chleba opečeme dozlatova v topinkovači. Topinky potřeme plísňovým sýrem a poklademe na plátky nakrájenými oloupanými a jader zbavenými hruškami. Posypeme výhonky řeřichy a nahrubo nasekanými vlašskými ořechy, opepříme a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.