Chlebíčky s treskou
40 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 500gramůTreska aljašská
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 0,15litrSmetana 12% (konzumní)
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 1lžíceCitronová šťáva
- 8krajícůVeka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 mg
Cukr
123 mg
Postup přípravy
- 1Omytou tresku vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařenou rybu vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Papriku omyjeme a drobně nakrájíme.
- 2Ze smetany a žloutků připravíme smetanový krém, přidáme do něj rybí maso, papriku, sůl a citronovou šťávu.
- 3Vše prohřejeme v páře a podáváme horké na plátcích veky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.