Chlebíčky s treskou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 mg
Cukr
123 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou tresku vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Uvařenou rybu vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Papriku omyjeme a drobně nakrájíme.
  • 2
    Ze smetany a žloutků připravíme smetanový krém, přidáme do něj rybí maso, papriku, sůl a citronovou šťávu.
  • 3
    Vše prohřejeme v páře a podáváme horké na plátcích veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.