Chlebová panádová nádivka

10 min.
Francie

Ingredience

    • 300mililitrůMléko plnotučné
    • 1špetkaSůl
    • 250gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
850 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
18 g
Sacharidy
141 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílý chléb bez kůrky natrháme na kusy a namočíme v horkém mléce. Přidáme větší špetku soli a promícháme. Namáčíme několik sekund, aby byl chléb zcela nasáklý mlékem.
  • 2
    Pánev rozpálíme a chléb s mlékem na ni vyklopíme. Takto chléb vysoušíme tak dlouho, až vznikne středně tuhé těsto. Pánev odstavíme a necháme vychladnout.
  • 3
    S různými přísadami se používá jako nádivka především do ryb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.