Chlebová panádová nádivka
10 min.
Ingredience
- 300mililitrůMléko plnotučné
- 1špetkaSůl
- 250gramůChléb pšeničný (bílý)
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
850 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
18 g
Sacharidy
141 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Bílý chléb bez kůrky natrháme na kusy a namočíme v horkém mléce. Přidáme větší špetku soli a promícháme. Namáčíme několik sekund, aby byl chléb zcela nasáklý mlékem.
- 2Pánev rozpálíme a chléb s mlékem na ni vyklopíme. Takto chléb vysoušíme tak dlouho, až vznikne středně tuhé těsto. Pánev odstavíme a necháme vychladnout.
- 3S různými přísadami se používá jako nádivka především do ryb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.