Chlebové knedlíky Ládi Hrušky

35 min.
Česká republika

Ingredience

    • 5krajícůChléb konzumní
    • 250gramůMouka polohrubá
    • 3gramySůl
    • 250mililitrůVoda pitná
    • 1kusKypřicí prášek do pečiva
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
2 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
2 g
Vápník
161 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky chleba nakrájíme na menší kostičky a vsypeme do mísy. Osolíme, přisypeme mouku a kypřící prášek do pečiva. Přilijeme vlažnou vodu a rukama pečlivě vypracujeme nelepivé těsto.
  • 2
    Z těsta vytvarujeme dvě šišky a vložíme do vroucí vody. Vaříme celkem 20 minut, přičemž po 10 minutách vaření oba knedlíky otočíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.