Chlebovka po moravsku

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1špetkaSkořice mletá
    • 1lžičkaSůl
    • 200gramůChléb konzumní
    • 1litrMléko - podmáslí
    • 1šálekMléko polotučné
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
4 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
36 mg
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmícháme v mléce polévkovou lžíci mouky a přilijeme do podmáslí. Vaříme za stálého míchání.
  • 2
    Dle chuti přidáme krupicový cukr, sůl, skořici a na kostičky nakrájený chléb, který nejdříve nasucho opečeme.
  • 3
    Necháme chvíli povařit a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.