Chlebový nákyp s ovocem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
5 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce dáme cukr, skořici, nakrájená jablka, ostružiny, hrušky a 7 lžic vody. Vše přivedeme za stálého míchání k varu, zmírníme plamen a vaříme 7 minut.
  • 2
    Zapékací mísu vyložíme chlebovými plátky tak, aby mezi nimi nebyly mezery. Ovoce přendáme lžící doprostřed chlebové misky a svrchu přikryjeme zbývajícími plátky chleba.
  • 3
    Zakryjeme talířkem, zatěžkáme a necháme přes noc v lednici chladit.
  • 4
    Nákyp vyklopíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.