Chlebový nákyp se sýrem a cibulkou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
564 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
22 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bilý chléb nakrájíme na kostičky a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy.
  • 2
    Jarní cibulku, mozzarellu, ementál a nivu dáme do kuchyňského robotu, zalijeme zakysanou smetanou, přidáme vejce a rozmixujeme tak, aby vznikla hladká omáčka.
  • 3
    Takto připravenou omáčkou zalijeme kousky chleba v zapékací míse a necháme 30 minut pořádně nasáknout.
  • 4
    Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia a vložíme do ní zapékací mísu. Nákyp pečeme 30 minut.
  • 5
    Po vyjmutí z trouby ihned podáváme a sypeme najemno nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.