Chňapal na grilu

42 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
79 kcal
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
705 mg
Vápník
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu vyvrhneme, oškrábeme šupiny, omyjeme pod tekoucí vodou a položíme na prkénko. Rybu budeme grilovat vcelku. Vymačkáme šťávu z jednoho celého citronu a rybu potřeme z obou stran i zevnitř. Osolíme, alobal potřeme olejem, rybu do něj zabalíme, položíme na gril, přiklopíme víkem a grilujeme z každé strany po deseti minutách. Nyní rybu rozbalíme, rošt grilu potřeme olejem a rybu grilujeme ještě minutu z každé strany bez alobalu.
  • 2
    Rybu servírujeme na oválném talíři vcelku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.