Chňapal na grilu
42 min.
Ingredience
- 1500gramůChňapal červený
- 10gramůSůl
- 60gramůCitrony
- 40gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
79 kcal
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
705 mg
Vápník
10 mg
Postup přípravy
- 1Rybu vyvrhneme, oškrábeme šupiny, omyjeme pod tekoucí vodou a položíme na prkénko. Rybu budeme grilovat vcelku. Vymačkáme šťávu z jednoho celého citronu a rybu potřeme z obou stran i zevnitř. Osolíme, alobal potřeme olejem, rybu do něj zabalíme, položíme na gril, přiklopíme víkem a grilujeme z každé strany po deseti minutách. Nyní rybu rozbalíme, rošt grilu potřeme olejem a rybu grilujeme ještě minutu z každé strany bez alobalu.
- 2Rybu servírujeme na oválném talíři vcelku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.