Chňapalovo file s citrónem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
32 kcal
Tuky
3 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
87 mg
Cukr
73 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme si olej, prolisovaný česnek, nasekanou kudrnku, limetkovou šťávu, bazalku a touto směsí zalijeme filé, necháme marinovat asi 10 minut.
  • 2
    Rozpálíme si troubu na gril a na plech dáme pečící papír.Poté filé naskládáme na plech a grilujeme z každé strany asi 5 minut. Při grilování potíráme marinádou.
  • 3
    Hotové filé dáme na talíř a polijeme zbylou marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.