Chňapalovo file s citrónem
15 min.
Ingredience
- 500gramůChňapal červený
- 2lžíceLimetková šťáva
- 2lžícePetržel kudrnka
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžičkaČesnek
- 1lžičkaBazalka
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Smícháme si olej, prolisovaný česnek, nasekanou kudrnku, limetkovou šťávu, bazalku a touto směsí zalijeme filé, necháme marinovat asi 10 minut.
- 2Rozpálíme si troubu na gril a na plech dáme pečící papír.Poté filé naskládáme na plech a grilujeme z každé strany asi 5 minut. Při grilování potíráme marinádou.
- 3Hotové filé dáme na talíř a polijeme zbylou marinádou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.