Chobotničky na grilu
20 min.
Ingredience
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 1stroužekČesnek
- 1000gramůChobotnice
- 200mililitrůVíno bílé
- 40mililitrůOcet vinný
- 40mililitrůOmáčka Hoisin
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
306 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Kuchyňsky připravené chobotničky položíme do velké mísy, v jiné misce smícháme červené víno, ocet, sójovou omáčku, omáčku hoisin a prolisovaný česnek. Zálivkou přelijeme chobotničky, promícháme, aby byly zcela ponořené, necháme v chladničce marinovat několik hodin, nejlépe však přes noc.
- 2Rozehřejeme gril, marinádu slijeme a uchováme stranou, chobotničky 3-5 minut grilujeme, až je maso bílé. Občas přelijeme trochou marinády.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.