Chobotničky na grilu

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 40mililitrůOmáčka sójová
    • 1stroužekČesnek
    • 1000gramůChobotnice
    • 200mililitrůVíno bílé
    • 40mililitrůOcet vinný
    • 40mililitrůOmáčka Hoisin
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
306 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuchyňsky připravené chobotničky položíme do velké mísy, v jiné misce smícháme červené víno, ocet, sójovou omáčku, omáčku hoisin a prolisovaný česnek. Zálivkou přelijeme chobotničky, promícháme, aby byly zcela ponořené, necháme v chladničce marinovat několik hodin, nejlépe však přes noc.
  • 2
    Rozehřejeme gril, marinádu slijeme a uchováme stranou, chobotničky 3-5 minut grilujeme, až je maso bílé. Občas přelijeme trochou marinády.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.