Chorizo en sidra

25 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
29 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
547 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme nasekanou cibuli a smažíme asi 3 minuty, dokud cibule nezměkne. Přisypeme papriku, smažíme ještě minutu.
  • 2
    Zvýšíme teplotu, přilijeme cidre, vývar, bobkový list a přivedeme k varu. Zmírníme teplotu, povaříme asi 5 minut, přidáme kolečka klobásy chorizo a ještě cca 5 minut vaříme, až směs zhoustne.
  • 3
    Vmícháme sherry ocet a nasekanou petrželku. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.