Chorizo en sidra
25 min.
Ingredience
- 3lžičkyOlej olivový
- 1kusCibule
- 125mililitrůVíno jablečné
- 1kusBobkový list
- 280gramůKlobása Chorizo
- 2lžičkyOcet Sherry
- 60mililitrůVývar drůbeží
- 2lžičkyPetržel - nať
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
29 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
547 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme nasekanou cibuli a smažíme asi 3 minuty, dokud cibule nezměkne. Přisypeme papriku, smažíme ještě minutu.
- 2Zvýšíme teplotu, přilijeme cidre, vývar, bobkový list a přivedeme k varu. Zmírníme teplotu, povaříme asi 5 minut, přidáme kolečka klobásy chorizo a ještě cca 5 minut vaříme, až směs zhoustne.
- 3Vmícháme sherry ocet a nasekanou petrželku. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.