Chřest polévaný smetanovou omáčkou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
9 g
Vápník
105 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest oloupeme a vaříme v osolené vodě s kostkou cukru do poloměkka 3-4 minuty. Necháme okapat a vložíme na teplé talíře. Na pánvi rozmícháme lžíci vody se smetanou a kostičkami sýru Camembert a mícháme tak dlouho, než se sýr rozpustí a se smetanou spojí v omáčku. Touto omáčkou zaléváme uvařený chřest.
  • 2
    Pokrm podáváme horký.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.