Chřest s vajíčky a majonézou
30 min.
Ingredience
- 500gramůChřest zelený
- 1litrVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- Majonézová omáčka
- 2lžíceMajonéza
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1špetkaPepř bílý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
46 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
52 mg
Cukr
501 mg
Postup přípravy
- 1Čerstvě ušlehanou šlehačku smícháme s majonézou a směs dochutíme pepřem. Vejce uvaříme natvrdo. Chřest uvaříme v osolené vodě a necháme okapat.
- 2Na talíře urovnáme vařený chřest, na něj rozložíme pokrájená vejce a pokrm přelijeme připravenou smetanovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.