Chřest smažený v sýrovém obalu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest scedíme a necháme odkapat. Těstíčko, kterým chřest obalíme si připravíme tak, že v mléce rozšleháme vejce a přidáme 50g mouky. Směs s moukou vymícháme dohladka. Do směsi přimícháme strouhaný tvrdý sýr a osolíme.
  • 2
    Okapaný chřest obalíme nejprve ve zbylých 20g mouky a potom v připraveném těstíčku. Obalený chřest smažíme po obou stranách dozlatova na oleji. Osmažený chřest podáváme se sezónní zeleninovou oblohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.