Chřest v majonéze s hlávkovým salátem
45 min.
Ingredience
- 800gramůChřest bílý
- 200mililitrůOmáčka tatarská
- 20gramůCukr krupice
- 8gramůSůl
- 100gramůSalát ledový
- 1,5litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
26 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Svaříme vodu s cukrem, vložíme do ní svazek chřestu a na mírném ohni povaříme asi 15 minut. Potom scedíme a necháme vychladnout. Listy ledového salátu natrháme a rozložíme na plochou mísu, na ně poskládáme chřest, ze kterého odřízneme tvrdé spodní části. Osolíme a přelijeme tatarskou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.