Chřest zapečený po milánsku
40 min.
Ingredience
- 400gramůChřest sterilovaný
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 4lžíceSýr Parmezán
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 2lžíceBešamel
- 1lžícePetržel - nať
- 100gramůŠunka dušená
- 100mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Okapaný chřest rozdělíme do čtyř misek vymazaných máslem.
- 2Bešamel promícháme se žloutky, jemně nakrájenou šunkou, nasekanou petrželkou a rajčatovým pyré.
- 3Připravenou omáčkou přelijeme porce chřestu, zasypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v rozpálené troubě.
- 4Podáváme s pečivem nebo italskými tyčinkami grissini.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.