Chřest zapečený po milánsku

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okapaný chřest rozdělíme do čtyř misek vymazaných máslem.
  • 2
    Bešamel promícháme se žloutky, jemně nakrájenou šunkou, nasekanou petrželkou a rajčatovým pyré.
  • 3
    Připravenou omáčkou přelijeme porce chřestu, zasypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v rozpálené troubě.
  • 4
    Podáváme s pečivem nebo italskými tyčinkami grissini.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.